Skip to main content

Λουτσέσκου για κεκλεισμένων: Απόφαση χωρίς λογική, ο ΠΑΟΚ πληρώνει το κάθε λάθος

Τα σχόλια του προπονητή του ΠΑΟΚ για τα μέτρα της κυβέρνησης και το αυριανό ματς με την Ελσίνκι

«Εμείς κάθε φορά που κάνουμε ένα λάθος το πληρώνουμε. Δεν έχει κάποια λογική η απόφαση αυτή» σχολίασε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφερόμενος στο μέτρο κατά της οπαδικής βίας με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. «Είναι μία απόφαση που δε θέλω να την αναλύσω. Είναι σκ@@τά και συγνώμη που το λέω» πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση και τον χαρακτήρα του αυριανού αγώνα: “Ο αθλητικός μας στόχος όσον αφορά στους ομίλους επετεύχθη με έναν φανταστικό τρόπο, κερδίζοντας 2 φορές την Άιντραχτ κι εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλο μία αγωνιστική πριν από το τέλος. Είναι θέμα νοοτροπίας της ομάδας, θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ένα γκρουπ νικητών. Είναι θέμα περηφάνιας και ρεκόρ, όπως είπε και ο Κουλιεράκης. Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι σημαντικές για εμάς και καθιστούν το παιχνίδι σημαντικό“.

Για το θέμα του κόσμου και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί: “Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχαμε ιδιαίτερο χρόνο για να συζητήσουμε γι’αυτές τις αποφάσεις. Όλοι γνωρίζουν πάνω-κάτω την κατάσταση. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας, να πάρουμε το maximun από αυτά και αργότερα θα συζητήσουμε τα υπόλοιπα. Εγώ τι μπορώ να πω; Είναι μία απόφαση που δε θέλω να την αναλύσω. Είναι σκ@@τά και συγνώμη που το λέω.

Εμείς κάθε φορά που κάνουμε ένα λάθος το πληρώνουμε. Δεν έχει κάποια λογική η απόφαση αυτή. Όταν εμείς κάναμε κάτι, πάντα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με οποιαδήποτε τιμωρία. Μας έχει κλαπεί ένας τίτλος που έχουμε κερδίσει στο γήπεδο κι έγιναν διάφορα για να οδηγήσουν στην κλοπή ενός ακόμη Κυπέλλου. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση σε γεγονότα που αφορούν εμάς και τον Παναθηναϊκό. Ή για παράδειγμα παίξαμε με κόσμο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ήταν να παίξουμε χωρίς φιλάθλους. Είναι κάτι που σχολιάζω κι αφορά τη δική μου ομάδα. Θα έχουμε τα ντέρμπι χωρίς κόσμο και δε γνωρίζουμε ακόμη τη βαθμολογική σημασία που θα έχουν εκείνα τα παιχνίδια. Δεν είναι δίκαιο. Δε θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, που μπορεί να δημιουργήσει μία πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα για κάθε αντίπαλο. Ειλικρινά μιλώντας, δε νομίζω ότι το μέτρο αυτό μπορεί να προσφέρει λύση για πράγματα που ενδεχομένως να είναι πέρα από τις ίδιες τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Υπάρχουν αρμόδιοι βέβαια, που θα πρέπει να βρουν μία στρατηγική για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα”.

Για τη διαχείριση του ρόστερ και τους παίκτες που μπορεί να παίξουν στο Copa Africa: “Ξέρετε από τώρα αν θα είμαστε ζωντανοί εκείνη τη στιγμή; Εγώ, εσείς ή ο κόσμος; Γνωρίζετε ότι θα πάνε σίγουρα οι παίκτες αυτοί στο Copa Africa; Ας αφήσουμε να περάσουν αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, για πολλούς λόγους. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Έχουμε πει τι περιμένουμε. Αν προκύψει κάτι που μπορεί να προσφέρει λύση και να αναβαθμίσει την κατάσταση, θα το συζητήσουμε”.