Skip to main content

Μάχη «Δικεφάλων» για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη

Η ΑΕΚ φέρεται να έκανε πρόταση για δανεισμό του παίκτη, ενώ για τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με δημοσίευμα, ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο φορ της Γκενκ και πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ του Βελγίου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «voetbalbelgie.be», η ΑΕΚ φέρεται να έκανε πρόταση για δανεισμό του παίκτη, ενώ για τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ.

Οι Βέλγοι τονίζουν ότι, μετά την απόκτηση του Ζινιό Γκανό από την Οστάνδη, ο Νίκος Καρέλης ή ο Αλί Σαμάτα θα αποχωρήσουν από τη Γκενκ.

«Η Γκενκ εξακολουθεί να απαιτεί 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Καρέλη, ένα ποσό που κανένα από τα δύο κλαμπ (σ.σ. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) δεν θέλει να πληρώσει. Η ΑΕΚ θα ήθελε να δανειστεί τον Καρέλη, αλλά δεν είναι γνωστό εάν η Γκενκ ενδιαφέρεται για μία συμφωνία που περιλαμβάνει δανεισμό. Ο Καρέλης παλεύει να φτάσει και πάλι στο παλιό επίπεδό του μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού πέτυχε μόλις τέσσερα γκολ την περσινή σεζόν», σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ.