Skip to main content

Νέος Κόσμος: Γάζωσαν τον 44χρονο «νονό» της νύχτας με 80 σφαίρες - Ήταν στόχος εκτελεστών από το 2018

Το θύμα είχε γλυτώσει από απόπειρα δολοφονίας στο λιμάνι του Πειραιά το 2018 - Βρέθηκε καμένο το τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες

Μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, που όμως ήταν γνωστό όνομα στο κύκλωμα της νύχτας, σημειώθηκε στις 2:00 τα ξημερώματα, στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, στον Νέο Κόσμο, στην Αθήνα.

Οι δράστες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πλησίασαν το θύμα, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του έξω από το βενζινάδικο και πυροβόλησαν δεκάδες φορές με αυτόματο οπλοπολυβόλο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 80 κάλυκες. Ο 44χρονος έπεσε νεκρός στο έδαφος ενώ το μαύρο τζιπ του γέμισε τρύπες από τους γεμιστήρες που άδειασαν οι εκτελεστές. Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στο Δαφνί το τζιπ των εκτελεστών, το οποίο έκαψαν στη λεωφόρο Αθηνών, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους και εξαφανίστηκαν.

Η δολοφονία αποδίδεται από την Αστυνομία σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος μεταξύ νονών της νύχτας, καθώς το θύμα θεωρούνταν από τα μεγάλα ονόματα στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ είχε γίνει και πάλι απόπειρα σε βάρος του το 2018 στον Πειραιά και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία επιθέσεων και άλλα αδικήματα. Το όνομα του έχει εμπλακεί και σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί τις έρευνες για τα κίνητα της δολοφονίας και συλλέγει καταθέσεις μαρτύρων, ένας από τους οποίους ήταν πελάτης οδηγός ταξί ο οποίος βρίσκονταν εντός του πρατηρίου καυσίμων.

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr