Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ - Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ AEGEAN

Αρκετοί χρήστες του Facebook έπεσαν στην παγίδα αναδημοσιεύοντας τον σύνδεσμο του δήθεν διαγωνισμού, προσδοκώντας να κερδίσουν τα εισιτήρια.

Ψεύτικος διαγωνισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έπαθλο υποτιθέμενα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια της εταιρείας Aegean Airlines κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Μάλιστα, αρκετοί χρήστες του Facebook έπεσαν στην παγίδα αναδημοσιεύοντας την σελίδα του δήθεν διαγωνισμού, προσδοκώντας να κερδίσουν τα εισιτήρια.

Η εταιρία ανήρτησε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία» και εφιστά την προσοχή των χρηστών ώστε να μην πατούν οποιοδήποτε σχετικό σύνδεσμο και να μην μοιραστούν το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο εισιτήρια. Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A. Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ