Skip to main content

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σκότωσε τρεις και αυτοκτόνησε ο δράστης που εισέβαλε σε ναυτιλιακή (φωτο+video)

Τα θύματα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ήταν η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, ο γαμπρός της και ένας καπετάνιος

Νεκρός εντοπίστηκε ο δράστης της αιματηρής ένοπλης επίθεσης σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, που σκόρπισε τον θάνατο στο κτήριο, καθώς τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, αιγυπτιακής υπηκοότητας, που εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου, έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του.

Image

Ο νεκρός ήταν ένας πρώην εργαζόμενος που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία και είχε κάρτα πρόσβασης, μπαίνοντας στο κτήριο από το υπόγειο.

Τα θύματα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ήταν η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, ο γαμπρός της και ένας καπετάνιος.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου ο άνδρας μπήκε στην εταιρεία την ώρα που όλοι ήταν στα γραφεία τους. «Δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον από εμάς, φώναζε στους υπαλλήλους να φύγουν και χτύπησε στοχευμένα τα αφεντικά, στον δεύτερο όροφο. Προφανώς ήθελε να τους εκδικηθεί» περιέγραψε η εργαζόμενη στην εταιρείας. Ο δράστης, εκτός από τα δύο αφεντικά της εταιρίας πυροβόλησε και έναν υπάλληλο που πήγε να τον ηρεμήσει και να προσπαθήσει να του πάρει το όπλο.

Αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν δύο εργαζόμενους της εταιρείας που δεν είχαν μπορέσει να φύγουν από τον χώρο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για δύο γυναίκες, τις οποίες ο δράστης κλείδωσε μέσα σε τουαλέτα.

Image

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 70 ετών, μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άνδρες και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε μία γυναίκα. Δυστυχώς και οι τρεις κατέληξαν.

Image

Το όχημα του δράστη βρέθηκε δίπλα στο κτήριο και εντός του υπήρχε ένα περίστροφο. Λόγω της επιχείρησης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία: Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ, Λ. Καραμανλή και Καλυψούς, Αρτεμισίου και Ροντήρη.

Ακούστε μαρτυρίες υπαλλήλων που εξήλθαν από το κτήριο: