Skip to main content

Μασούτης για εκλογή του στην ΚΕΕΕ: Να παρέχουμε κίνητρα και όραμα για το επιχειρείν

Είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης εκλέγεται Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, του ύψιστου Επιμελητηριακού θεσμού της χώρας.

Νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εξελέγη ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μασούτης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΒΕΘ, «έπειτα από ψηφοφορία της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ ο κ. Μασούτης εκλέχτηκε στην Προεδρία της ΚΕΕΕ σε μία περίοδο με ιδιαίτερες προκλήσεις για την επιχειρηματικότητα».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με εξέλεξαν σε αυτό το θεσμικό, για τους επιχειρηματίες, αξίωμα και να δεσμευτώ, ότι σε συνεργασία με τα επιμελητήρια όλης της χώρας, θα καταφέρουμε με τις παρεμβάσεις μας να παρέχουμε τα κίνητρα και το όραμα, ώστε να προοδεύσει το επιχειρείν στην πατρίδα μας», τόνισε ο νέος πρόεδρος της ΚΕΕΕ και πρόεδρος του ΕΒΕΘ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης εκλέγεται Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, του ύψιστου Επιμελητηριακού θεσμού της χώρας.