Skip to main content

Ματιές της Μπρέντφορντ στον Μπάμπα Ράχμαν του ΠΑΟΚ

Η αγγλική ομάδα έχει ρίξει τα...δίχτυα της στη χώρα μας και συγκεκριμένα στον Γκανέζο άσο του Δικεφάλου, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2026

Η εξαιρετική σεζόν του Ράχμαν Μπάμπα με την φανέλα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπρέντφορντ που ψάχνει λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η περίπτωση του Γκανέζου φαντάζει αξιόπιστη και οικονομική, όπως τονίζουν, στη Βρετανία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας West London News, η ομάδα του Τόμας Φρανκ έστειλε σκάουτερ στην Ελλάδα προκειμένου να τον παρακολουθήσει δια ζώσης:

«Η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτερ για να παρακολουθήσει τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να εξασφαλίσει την υπογραφή του έναντι 5.000.000 λιρών (5.800.000 ευρώ). Οι «μέλισσες» δεν έχουν στην διάθεσή τους τον βασικό τους αριστερό μπακ, Ρίκο Χένρι, ο οποίος πρόκειται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν και την έναρξη της επόμενης σεζόν. Θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο μία ανανέωση δανεισμού με την Τότεναμ για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν, με τον Ισπανό αμυντικό να αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στους «σπερς».

ΠΗΓΗ: sdna