Skip to main content

Μαζική απόδραση από το ΑΤ Αργυρουπόλεως - Έκοψαν τα κάγκελα

Πρόκειται για τρεις επικίνδυνους Αλβανούς, οι οποίοι πιάστηκαν μετά απο τη μεγάλη επιχείρηση των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ΝΑ Αττικής.

Μαζική απόδραση κρατουμένων σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρουπόλεως με τρία άτομα να κόβουν τα κάγκελα και να διαφεύγουν.

Σύμφωνα με το protothema.gr, πρόκειται για τρεις επικίνδυνους Αλβανούς, οι οποίοι πιάστηκαν μετά από τη μεγάλη επιχείρηση των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και οι οποίοι κατάφεραν να το σκάσουν στις 6 τα ξημερώματα απο το Τμήμα Τάξης της Αργυρούπολης, λιμάροντας τα κάγκελα και πηδώντας απο ύψος περίπου δέκα μέτρων.

Από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους καθώς πρόκειται για άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα.

Οι τρεις Αλβανοί ειναι μέλη μιας οργανωμένης ομάδας που εισέβαλαν σε πολυτελείς κατοικίες σε νότια και βόρεια προάστια και έκαναν πλιάτσικο. Την περασμένη Τετάρτη μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσαν στα δίχτυα του νόμου.