Skip to main content

Με δύο προσθήκες της τελευταίας στιγμής το ψηφοδέλτιο Μπόλαρη

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒΕ Βασίλης Θωμαϊδης και ο γραμματέας ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Παντελής Κουκουλεκίδης είπαν τελικά το «ναι» στον Μ. Μπόλαρη.
Της Χρύσας Κυριακού

Με δύο δυνατά ονόματα, τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΒΕ Βασίλη Θωμαϊδη και τον γραμματέα ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης Παντελή Κουκουλεκίδη, που προστέθηκαν την τελευταία στιγμή στο συνδυασμό του Μ. Μπόλαρη, ο «εκλεκτός» του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε χθες στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την επίσημη υποψηφιότητα του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης».

Συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο του συνδυασμού, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργο Πασχαλίδη αλλά και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ο κ. Μπόλαρης κατέθεσε το ψηφοδέλτιο, την τελευταία ημέρα προθεσμίας της υποβολής του.

Ο κ. Μπόλαρης αναφερόμενος στις δύο προσθήκες της τελευταίας στιγμής τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής και για τους δύο. «Ο Βασίλης Θωμαϊδης είναι προσωπικότητα του επιχειρηματικού χώρου που έχει προσφέρει καθοριστικά στον τομέα των επιχειρήσεων και των εξαγωγών, προωθώντας την εξωστρεφή ποιοτική ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Μακεδονίας»,τόνισε. Για τον κ. Κουκουλεκίδη, υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα έμπειρο στέλεχος τόσο στον κομματικό τομέα, όσο και στον τομέα της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. «Ο Παντελής τα προηγούμενα χρόνια έδωσε πολλές μάχες στην νομαρχία υπέρ του πολίτη και του περιβάλλοντος στο νομό Θεσσαλονίκης. Με τη συμμετοχή του το ψηφοδέλτιο ισχυροποιείται και σηματοδοτεί την πορεία της νίκης», κατέληξε.