Skip to main content

Με εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Σαρηγιάννης

Στο επίκεντρο τα εργασιακά προβλήματα, καθώς και τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα

Με τους εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τον πρόεδρο  Αθανάσιο Σαρρή, την κ. Όλγα Κοντελίδου, τον κ. Στέργιο Όρκα και τον κ. Απόστολο Μπερκο συναντήθηκαν ο Διευθυντής του Γραφείου Θεσσαλονίκης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, κ. Δημήτρης Σαρηγιάννης και οι κ. κ Αναστασία Γεωργιάδου και Ειρήνη Μαγδάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου, Αγγελάκη 3 και κατά τη διάρκειά της οι εκπρόσωποι της ένωσης στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν τον κ. Σαρηγιάννη για τα εργασιακά προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των περιφερειακών ενώσεων των στρατιωτικών, αλλά και κατέθεσαν τις προτάσεις τους αναφορικά με τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη αναφορά στο φλέγον ζήτημα της  υποστελέχωσης του 424 ΓΣΝΕ. Μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι της ένωσης τόνισαν τη μη λειτουργία της μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής λόγω έλλειψης προσωπικού, του τμήματος αιμοδοσίας καθώς και του Παραρτήματος της ανώτατης υγειονομικής επιτροπής του στρατού. Επιπλέον, τέθηκε το ζήτημα των καθυστερήσεων στην πληρωμή δαπανών υγείας.