Skip to main content

Με el classico Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ - Άρης αλλά και ντέρμπι αιωνίων στον Πειραιά σήμερα η πρεμιέρα των πλέι οφ

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει τη θέση του απέναντι στον φιλόδοξο φέτος Άρη

Ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ της Superleague μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως είναι λογικό, οι αναμετρήσεις των έξι πρώτων ομάδων της κατηγορίας φέρνει μοιραία συνεχή ντέρμπι και έτσι αναμένεται να είναι και η πρώτη αγωνιστική.

ΠΑΟΚ και Άρης αναμετρώνται (21.00 - Novasports Prime) για τρίτη φορά φέτος στη σεζόν, με τους κιτρινόμαυρους να είναι αήττητοι στους αγώνες της κανονικής διάρκειας, έχοντας πάρει ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα και έχοντας νικήσει με 2-1 στο Βικελίδης.

Από την άλλη ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ έρχεται πληγωμένος από την ήττα στο Ζάγκρεμπ για το Conference League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ενόψει και της ρεβάνς με την Ντιναμό στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά που θα αγωνιστεί απέναντι στον συμπολίτη Άρη σε άδεια από κόσμο Τούμπα λόγω τιμωρίας, δεν θα έχει στην αποστολή του τους τραυματίες Σαμάτα, Σάστρε, Εκόνγκ και Μιχαηλίδη, ενώ επιστρέφουν οι Νάσμπεργκ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Επιστροφές θα έχει και ο Άκης Μάντζιος στην αποστολή του, θα έχει και πάλι διαθέσιμους τους Νέβεν Τζούρασεκ και Μπίργκερ Βερστράτε, ενώ ο μοναδικός που έμεινε εκτός είναι ο Πάρντο.

Ντέρμπι θα έχουμε βέβαια και στον Πειραιά, όπου στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους δύο αιώνιους να καίγονται για τη νίκη, την ώρα που η ΑΕΚ έχει θεωρητικά το πιο έυκολο έργο, αντιμετωπίζοντας τη Λαμία το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος».