Skip to main content

Με Λίνο και… Τσουκαλά ή Κάτσε στις Σέρρες

Ο άρτι αφιχθεις από την Κύπρο, Σταύρος Τσουκαλάς, και ο Έργκις Κάτσε, που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ερίζουν για μία θέση στο ασπρόμαυρο βασικό σχήμα, ο πρώτος, όμως, δεν είναι βέβαιο
Ο δανεισμός του Σταύρου Τσουκαλά στη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου ίσως να μην έχει τερματιστεί ακόμη, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μάκης Χάβος θα μάθει την τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Σε περίπτωση που ο 22χρονος μέσος δε δώσει το «παρών», ο 17χρονος Εργκις Κάτσε θα αγωνιστεί στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία.

Κατά τα άλλα, πλην της τοποθέτησης του Λίνο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ελλείψει του τιμωρημένου Βιεϊρίνια, δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Ο Χαλκιάς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Ζουέλα, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σνάουτσνερ θα συναποτελέσουν την τετράδα της άμυνας, ο Φωτάκης θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο, ενώ Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης θα συναποτελέσουν το ασπρόμαυρο επιθετικό δίδυμο στο 4-4-2 που προτιμά ο Μάκης Χάβος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρούνο Τσιρίλο επέστρεψε από την Αθήνα μετά της οικογενείας του, ενώ οι Κουτσιανικούλης, Σταφυλίδης, Ιβιτς και Μπουσαϊντί δεν πήραν μέρος στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.