Skip to main content

Μεταγραφικές...σειρήνες από Γερμανία για Βλαχοδήμο και Τζόλη

Πόλος έλξης για ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος αποτελούν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Χρήστος Τζόλης

 Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την ημέρα που ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αποχώρησε από την Μπενφίκα για να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο φαίνεται πως λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του στην ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης το ερχόμενο καλοκαίρι. Με τον υποβιβασμό της Νότιγχαμ να είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, ο 29χρονος διεθνής γκολκίπερ, όπως υποστηρίζει και το γερμανικό περιοδικό «Kicker», έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Μπουντσελίγκα.

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Στουτγκάρδη εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του, καθώς ο Αλεξάντερ Νίμπελ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αναμένεται το καλοκαίρι να επιστρέψει στην ομάδα της Βαυαρίας. Η Νότιγχαμ είναι θετική στην παραχώρηση του, μ' ένα ποσό πάνω από πέντε εκατ. ευρώ. Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας έχει μόλις πέντε συμμετοχές φέτος στην Premier League.

Παράλληλα, τα μεταγραφικά σενάρια φουντώνουν και για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη, ο οποίος εντυπωσιάζει στα γερμανικά γήπεδα με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αρχικά το «Sport Bild» έκανε λόγο για...φλερτ της Βέρντερ Βρέμης, ενώ άλλα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως και η Ουνιόν Βερολίνου θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του 22χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού.

Ο Τζόλης έχει πετύχει επτά γκολ ενώ έχει καταγράψει και ισάριθμες ασίστ σε 23 εμφανίσεις και είναι στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Φορτούνα δανεικός από την αγγλική Νόριτς, με την οποία έχει συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ