Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018
x

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΕΔΗΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ

Η ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Αναπληρωτή Υπ. Υγείας Π. Πολάκη για το υβριστικό παραλήρημα των τελευταίων ημερών κατά της Ομοσπονδίας

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η ΠΟΕΔΗΝ στον Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών, συνοδευόμενη με τα έγγραφα που υπογράφουν η Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου και η Επόπτρια Υγείας του Νοσοκομείου που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη δονακίου της χολέρας στο Νοσοκομείο «Έλενας Βενιζέλου».

Παράλληλα η ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για το υβριστικό παραλήρημα των τελευταίων ημερών κατά της Ομοσπονδίας και του προέδρου της.

Η ΠΟΕΔΗΝ προσκόμισε έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων που αναφέρεται στην χάλια κτιριακή κατάσταση του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ίδια, ο Προϊστάμενος Εισαγγελίας ανέγνωσε τα έγγραφα που προσκομίσαμε και τα συμπεριέλαβε στα έγγραφα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση τα οποία διετάχθη εισαγγελική έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Τα εν λόγω έγγραφα δεν είχαν κατατεθεί.

«Ζητήσαμε να διατάξει την επανεξέταση των μικροβιολογικών πλακακίων των δειγμάτων της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου «Έλενας Βενιζέλου», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία, με βάση τα έγγραφά ο διέταξε κατεπείγουσα έρευνα την οποία ανέθεσε σε Εισαγγελέα. Η Εισαγγελέας θα αποφασίσει για την επανεξέταση των δειγμάτων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ