Skip to main content

Μητσοτάκης και Τριντό ήπιαν φρέντο καπουτσίνο και έφαγαν ντόνατς σε καταστήματα ομογενών στο Μόντρεαλ

Οι δύο ηγέτες επισκέφθηκαν καταστήματα και συνομίλησαν με τους ιδιοκτήτες τους και με θαμώνες

Την ευκαιρία να επισκεφθούν καταστήματα ομογενών είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Καναδός ομόλογός του Τζάστιν Τριντό στο Μόντρεαλ.

Αφού παρακολούθησαν την παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, οι δύο ηγέτες επισκέφθηκαν καταστήματα και συνομίλησαν με τους ιδιοκτήτες τους και με θαμώνες.

Σε ένα από αυτά, με το όνομα «Alphabet» οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τριντό, πόζαραν μαζί στον φακό κρατώντας στα χέρια ο καθένας από έναν καπουτσίνο, ενώ δοκίμασαν και ντόνατς, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το χαλαρό κλίμα που και την ευχάριστη διάθεση που είχαν.

Image

«Έχω ακούσει ότι έχετε φανταστικό καφέ εδώ πέρα», είπε ο πρωθυπουργός στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Στη συνέχεια νεαρός barista έδειξε στους δύο ηγέτες πώς προετοιμάζεται ο φρέντο καπουτσίνο, πασπαλισμένο με κανέλα, τον οποίο και απόλαυσαν Μητσοτάκης και Τριντό.

«Μμμ... τύφλα να 'χει...» είπε ο κ. Μητσοτάκης δοκιμάζοντας τον καφέ για να προσθέσει ο κ. Τριντό ότι είναι ο καλύτερος καφές που δοκίμασε!