Skip to main content

Μόσχα: Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο δημοσίευσε ο ISIS

Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων, καταγράφονται πολύ σκληρές εικόνες μέσα στο Crocus City Hall

Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, έδωσε στη δημοσιότητα η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Το μακελειό στη Μόσχα συστήνει ξανά την τρομοκρατία στην Ευρώπη - Το Ισλαμικό Κράτος, η κλιμάκωση και οι πυρήνες

Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων, καταγράφονται πολύ σκληρές εικόνες, τόσο με πυροβολισμούς από το αυτόματο, όσο και με μαχαίρι ενός πολίτη που ήταν ακόμα εν ζωή μέσα στο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ.

Το βίντεο το οποίο θεωρείται αυθεντικό, καθότι πέρα από τον χώρο στον οποίο έλαβε χώρα το μακελειό, παρουσιάζει ένα από τα οπλοπολυβόλα μάρκας Καλάσνικοφ, με λαβή στο πάνω μέρος του, που έχει χαρακτηριστικό φωσοφοριζέ χρώμα και υπάρχει στα ντοκουμέντα.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης, ενώ ανήρτησε και φωτογραφία με τους δράστες του μακελειού ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν στο διάγγελμά του χθες, Σάββατο επιμένει να μιλά για σύνδεση των ενόπλων με την ουκρανική πλευρά.

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Ποια είναι η ISIS Κορασάν που προκάλεσε το αιματοκύλισμα

Τουλάχιστον 135 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, σε μια από τις φονικότερες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών στη Ρωσία.