Skip to main content

Μπαλτάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξευτελιστεί ως κόμμα - Περιμένω τη διαγραφή μου

Θέση για όσα συμβαίνουν στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο πρώην υπουργός

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει εξευτελιστεί ως κόμμα» εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Αριστείδης Μπαλτάς, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, σημειώνοντας ότι περιμένει τη διαγραφή του.

Μιλώντας στο ACTION24, ο κ. Μπαλτάς έκανε λόγο για καταστροφική πορεία στον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε τις διαγραφές Φίλη, Σκουρλέτη και Βίτσα αστείο φαινόμενο. «Υπάρχουν διαταγές διαγραφών που απευθύνονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας να επιληφθεί του θέματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αν δεν του αρέσουν οι αποφάσεις της επιτροπής αυτής, θα τη διαγράψει; Δεν ξέρω πού πηγαίνουμε με αυτή τη πορεία», αναρωτήθηκε.

Την ίδια ώρα υπογράμμισε πως τίθεται θέμα με την καταλληλόλητα του κ. Κασσελάκη να προΐσταται σε ένα τέτοιο κόμμα, ενώ εκτίμησε πως θα βοηθούσε μια παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα. «Κάποια στιγμή πρέπει κι αυτός να πει τη γνώμη του», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαλτάς είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες και το βράδυ της Δευτέρας.