Skip to main content

Μπάσκετ ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Μπελιάουσκας, έρχεται ο Γουίλιαμς

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη

Σε ελληνικό έδαφος για τον ΠΑΟΚ αναμένεται αύριο ο Σέσιλ Γουίλιαμς. Ο εσχάτως αποκτηθείς από τον «Δικέφαλο» Αμερικανός φόργουορντ, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα προσγειωθεί το πρωί στη Θεσσαλονίκη, θα υποβληθεί σε όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Φώτη Τακιανού στο γήπεδο.

Ο Γουίλιαμς παίρνει στο ρόστερ τη θέση του Λορίνας Μπελιάουσκας, ο οποίος αποτελεί από σήμερα παρελθόν και τυπικά από τους «ασπρόμαυρους». Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λιθουανό καλαθοσφαιριστή Λορίνας Μπελιάουσκας. Ευχαριστούμε τον Λορίνας για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σε πρακτικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ κινείται στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την, εντός έδρας, αναμέτρηση, για τη 17η αγωνιστική της Basket League, με αντίπαλο τον Απόλλων Πατρών (3/2). Διαδικασία στην οποία δε συμμετέχει ο Σταύρος Σχίζας, λόγω του οιδήματος που απέκτησε στο γόνατο, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό (27/1).