Skip to main content

Μπέκαμ: «Συνεχίζω για άλλα δύο χρόνια»

Την πεποίθηση του πως θα αγωνιστεί για άλλα δύο χρόνια και έπειτα θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με δηλώσεις του τόνισε πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα δύο χρόνια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Παράλληλα ο 36χρονος μέσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Αισθάνομαι ακόμη καλά, αισθάνομαι υγιής. Ακόμη απολαμβάνω να ξυπνάω το πρωί και να πηγαίνω στην προπόνηση. Ναι, έχω ένα, ίσως δύο ακόμη χρόνια. Μέχρι να ξυπνάω και να μην αισθάνομαι έτσι, θα συνεχίσω. Ακόμη πρέπει να αγωνίζομαι σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο αλλά νομίζω ότι μπορώ. Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου αλλά απολαμβάνω αυτό το πρωτάθλημα με τους παίκτες που έχουμε και τον Μπρους Αρίνα ως προπονητή».
 
Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον αντικαταστάτη του, Πολ Σκόουλς, που αποσύρθηκε: «Ο Σκόουλς είναι ένας παίκτης που θέλουν να αντικαταστήσουν. Έχει ταλέντο και θα λείψει. Πρέπει να αποκτήσουν κάποιον ιδιαίτερο παίκτη. Γίνεται αρκετός λόγος για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Έχει ταλέντο, είναι καλός χαρακτήρας επίσης. Είμαι σίγουρος ότι ταιριάζει στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».