Skip to main content

Μπίσεσβαρ: Να προσαρμοστούμε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα (video)

O Σουριναμέζος άσος υπογράμμισε πως ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του ώστε να καταφέρει να περάσει στους ομίλους

Στην προσαρμογή των παικτών του ΠΑΟΚ στις ιδιαίτερες συνθήκες (θερμοκρασία, πλαστικός τάπητας) που θα αντιμετωπίσουν αύριο κόντρα στην Έστερσουντς ώστε να καταφέρουν να περάσουν στους ομίλους του Europa League στάθηκε με δηλώσεις του, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουριναμέζος άσος του «Δικεφάλου»:

«Νομίζω θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, είδαμε μετά την ανάλυση ότι η Έστερσουντς εντός έδρας παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, εκτός έδρας παίζει πιο αμυντικά, περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και να πάνε όλα καλά».

Για το σκορ του πρώτου αγώνα και αν το έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ξεχνάμε το πρώτο αποτέλεσμα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, θα παίξει πιο επιθετικά η Έστερσουντς, αυτό που είπα και πριν, είναι ότι θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που πρέπει και να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους».

Για το αν η θερμοκρασία στην Σουηδία και ο τεχνητός χλοοτάπητας, επηρεάζει τους παίκτες του «Δικεφάλου»: «Η αλήθεια είναι ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει περισσότερη ζέστη, από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστές, νομίζω όμως ότι είναι καλύτερο να παίζουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες, είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το γήπεδο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να συνεχίσουμε».