Skip to main content

Μπουντεσλίγκα: Παίκτης της Στουτγκάρδης κατηγορείται για βιασμό 18χρονης στην Ίμπιζα

Ο μέσος της Στουτγκάρδης, Ατακάν Καρατζόρ, συνελήφθη ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ίμπιζα. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια

Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει ένας ποδοσφαιριστής της Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα της Στουτγκάρδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 18χρονης στην Ίμπιζα.

Αν και το όνομα του παίκτη της ομάδας στην Bundesliga στην οποία είναι συμπαίκτης με τον Έλληνα διεθνή στόπερ, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, αρχικά δεν είχε γίνει γνωστό, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για τον Ατακάν Καραζόρ, ο οποίος συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία στην Ίμπιζα έπειτα από καταγγελία 18χρονης γυναίκας για βιασμό, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα.

Μάλιστα, την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η ομάδα της Στουτγκάρδης, η οποία σε σχετικό tweet έγραψε: «Ο μέσος της Στουτγκάρδης, Ατακάν Καρατζόρ, συνελήφθη ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ίμπιζα. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δικηγόρους του. Επειδή πρόκειται για μια συνεχιζόμενη διαδικασία, ζητάμε την κατανόησή σας ότι η Στουτγκάρδη δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω προς το παρόν».

Ο 25χρονος χαφ της γερμανικής ομάδας είναι στην Ίμπιζα για διακοπές με έναν φίλο του και μαζί οδηγήθηκαν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα, έπειτα από την καταγγελίας μιας 18χρονης ότι τη βίασαν. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής με τουρκική καταγωγή, αρνείται ότι προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια, ωστόσο περισσότερα θα γίνουν γνωστά, όσο ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της ιστορίας.

Την προηγούμενη σεζόν, ο Καραζόρ είχε 24 συμμετοχές στην Bundesliga και 1.905 λεπτά συμμετοχής, με μια ασίστ στο ενεργητικό του, βοηθώντας τη Στουτγκάρδη να παραμείνει στην κατηγορία, έστω και την τελευταία αγωνιστική. Επίσης, «έγραψε» μια συμμετοχή στο κύπελλο Γερμανίας.

Πηγή: iefimerida.gr