Skip to main content

«Να αλλάξεις την Ελλάδα!»: Η περιοδεία του Κασσελάκη στην ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης

«Να αλλάξεις την Ελλάδα!», ήταν η προτροπή που του απηύθυνε μια γυναίκα, μέλος της ελληνικής ομογένειας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά «θα προσπαθήσουμε»

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Στέφανο Κασσελάκη, τα μέλη της ελληνικής κοινότητας στη Νέα Υόρκη, κατά τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σχολείο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, καθώς και στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου της ελληνικής ομογένειας και συνομίλησε με μαθητές και γονείς, ενώ συνάντηση είχε και με τους ιερείς των ελληνορθόδοξων ναών της Νέας Υόρκης.

«Να αλλάξεις την Ελλάδα!», ήταν η προτροπή που του απηύθυνε μια γυναίκα, μέλος της ελληνικής ομογένειας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά «θα προσπαθήσουμε».

Για την ανάγκη «μίας επανασύνδεσης με την πατρίδα μας», έκανε λόγο το βράδυ της Παρασκευής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρευρισκόμενος σε συνάντηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ΗΠΑ, στο εστιατόριο «Terroir Tribeca», στην οποία συνομίλησε με μέλη και φίλους του κόμματος.

Σήμερα στις 5 μ.μ. με 7 μ.μ. (τοπική ώρα), ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Υόρκης, στο «Κεφαλλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια.