Skip to main content

Να ξαναστήσουμε τον τόπο, υπογραμμίζει ο Σαμαράς

«Θέλουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του και όχι να είμαστε απλώς καλύτεροι από τους προηγούμενους», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την παρουσίαση βιβλίου της Μαριέττας Γιαννάκου.
«Θέλουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του και όχι να είμαστε απλώς καλύτεροι από τους προηγούμενους», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Αγώνας ιδεών, ισχυρό κόμμα, ισχυρό πολιτικό σύστημα», το οποίο έχει επιμεληθεί η επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος, Μαριέττα Γιαννάκου.

Πρόκειται για μια συλλογή άρθρων πολιτικών και διανοουμένων, με αντικείμενο την πορεία ανασύνταξης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το βιβλίο αναδεικνύει την προοπτική της ελπίδας για τον τόπο, προσφέρουμε αισιοδοξία όταν οι άλλοι βυθίζουν τη χώρα στην κατάθλιψη», επεσήμανε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι χωρίς αγώνα ιδεών δεν υπάρχει πολιτική νίκη.

«Πρέπει να αναδιαμορφώσουμε το πολιτικό σύστημα, δηλαδή να αναδιατάξουμε το πλέγμα των πολιτικών θεσμών και των οργάνων του κράτους με γνώμονα τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή ενοποίηση», δήλωσε από την πλευρά της η κ. Γιαννάκου.