Skip to main content

ΝΔ: Δεν μετέχει ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Η πλευρά του κ. Μεϊμαράκη εκτιμά ότι δεν απαντήθηκαν επαρκώς από τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο τα ερωτήματα που έθεσε ο Θ.Αμπατζόγλου.

Δεν μετέχει ο εκπρόσωπος του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του κόμματος, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα.

Η πλευρά του κ. Μεϊμαράκη εκτιμά ότι δεν απαντήθηκαν επαρκώς από τον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο τα ερωτήματα που του έθεσε με επιστολή του ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Στην επιστολή της, η πλευρά του κ. Μεϊμαράκη ρωτά τον κ. Παπαμιμίκο ποιοι είναι οι λόγοι καθυστέρησης στην κατάθεση μήνυσης κατά της εταιρείας που είχε αναλάβει τις εσωκομματικές εκλογές, καθώς και του κωλύματος που δεν του επιτρέπει να προεδρεύσει στην ΚΕΦΕ.

Η πλευρά του κ. Μεϊμαράκη ζήτησε έγγραφη απάντηση εν όψει της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ.

Απ' την πλευρά του, ο γραμματέας του κόμματος κ. Παπαμιμίκος απάντησε με δική του επιστολή στον εκπρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη, αναφέροντας ότι η επιστολή την οποία έλαβε δεν είχε ημερομηνία, ούτε υπογραφή, και δόθηκε στη δημοσιότητα πριν την λάβει ο ίδιος.

Για το πρώτο ζήτημα, ο γραμματέας της Ν.Δ. απαντά ότι αρμόδιος είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος έχει δώσει σχετικές εντολές στη νομική υπηρεσία του κόμματος, ενώ σε ό,τι αφορά το δεύτερο θέμα, ότι ο κ. Πλακιωτάκης έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία.