Skip to main content

ΝΔ: Προκλητική αφωνία από Κασσελάκη στην κυνική παραδοχή Αρβανίτη

Ο εκπρόσωπος τύπου την Ν.Δ., Νίκος Ρωμανός, συνεχίζει την επίθεση στη δήλωση Αρβανίτη για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

Συνέχεια στο θέμα που ξέσπασε τη Δευτέρα μετά την παραδοχή του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, ότι συνέγραψε άρθρο του ψηφίσματος του Ευρωκοινοβουλίου για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, δίνει η Ν.Δ.

«Ο κ. Αρβανίτης προσπαθεί ανεπιτυχώς να αναδιπλωθεί μετά την κατακραυγή για τη χθεσινή του αποκάλυψη, ότι συνετέλεσε καταλυτικά τόσο στο κατάπτυστο ψήφισμα κατά της Ελλάδας, όσο και στο επίμαχο άρθρο που συνδέει τις παρατηρήσεις του ψηφίσματος με την αναστολή κονδυλίων για τη χώρα μας. Ο κ. Κασσελάκης που δήλωνε υπερήφανος για τη δουλειά του κ. Αρβανίτη δεν έχει πει λέξη μετά την σοκαριστική παραδοχή του ευρωβουλευτή του», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου Νίκος Ρωμανός και συνεχίζει: «Η κυνική παραδοχή ενός ευρωβουλευτή που ψηφίστηκε από τους Έλληνες πολίτες προκειμένου να μάχεται για τα συμφέροντα της χώρας του, ότι πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια δυσφήμισής της και μείωσης της χρηματοδότησής της, σε συνδυασμό με την προκλητική αφωνία του κ.Κασσελάκη, δείχνει με ποιο τρόπο αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τα καθήκοντα των ευρωβουλευτών: Πρώτα το κόμμα και η φθορά της κυβέρνησης, ακόμη και όταν γίνεται ζημιά στην Πατρίδα».