Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΝΔ: ΡΕΣΙΤΑΛ ΘΡΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Κάποιος να εξηγήσει στον κ. Τσίπρα ότι η ζωή στο γυάλινο Πύργο του Μαξίμου έχει ημερομηνία λήξης όσες ώρες συνεντεύξεων και αν κάνει, τονίζει το κόμμα

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στο τηλεοπτικό κανάλι του Alpha (δείτε εδώ).

Το κόμμα της αντιπολίτευσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσίπρας «ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό με ρεσιτάλ θράσους και ψεμάτων για να καλύψει την ανικανότητα και την αποτυχία του».

«Μας ανακοίνωσε ως θετικά βήματα και επιτυχίες, τους ατελείωτους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες, τις διαρκείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, το Μνημόνιο στο οποίο έχει δεσμεύσει τη χώρα ως το 2022, τη συνεχή λιτότητα για δεκαετίες που έχει υπογράψει. Βλέπει γύρω του χαμογελαστά πρόσωπα ... Είναι προφανώς από τη χαρά που υποδεχόμαστε όλοι οι πολίτες τα εκκαθαριστικά της εφορίας αυτές τις μέρες» προσθέτει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Καταλήγει μάλιστα λέγοντας: «Ίσως κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι η ζωή στο γυάλινο Πύργο του Μαξίμου έχει ημερομηνία λήξης, όσες ώρες συνεντεύξεων και αν κάνει. Και τότε οι δικαιολογίες που άρχισε να ψελλίζει για αυταπάτες, λάθος εκτιμήσεις και επιλογές προσώπων, δεν πρόκειται να τον γλυτώσουν από την σκληρή λαϊκή ετυμηγορία. Τουλάχιστον, θα έχει εξασφαλίσει μια καριέρα ηθοποιού για το μέλλον ...».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ