Skip to main content

Κατέκλυσαν το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας ΙΧ και δίκυκλα (φωτο)

Δίκυκλα και ΙΧ αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα από τους Ναυτικούς Όμιλους μέχρι και το Πάρκο των Γλυπτών. Τι καταγγέλλουν οι Streetpanthers

Σε νέα καταγγελία για παράνομα σταθμευμένα οχήματα στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας προχώρησε η ομάδα Streetpanthers.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε η ομάδα στο Facebook δίκυκλα και ΙΧ αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα από τους Ναυτικούς Όμιλους μέχρι και το Πάρκο των Γλυπτών.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι οδηγοί των οχημάτων να διασχίζουν κάθετα το πλακόστρωτο, την ώρα που περπατούν οι πολίτες.

Την εικόνα αυτή σχολίασε στο facebook και ο Πρόδρομος Νικηφορίδης, αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας. «Η κατάληψη του δημόσιου χώρου από τις ταβέρνες και τα καφέ στη περιοχή των Ομίλων είναι παράνομη. Προκαλώ οποιονδήποτε να αποδείξει το αντίθετο. Η διέλευση των οχημάτων παράνομη και επικίνδυνη. Το κέρδος μεγάλο, οι ψήφοι πολλοί και η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής που επιτρέπει όλα αυτά δεδομένη. Κατά τα άλλα ο Δήμαρχος ενοχλείται από τον ποδηλατόδρομο. Δεν υπάρχουν λόγια!!!», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Οι Streetpanthers είναι μία ακτιβιστική οργάνωση πεζών που έχει γίνει γνωστή με τα αυτοκόλλητα "Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω", και τις δράσεις της κατά του παράνομου παρκαρίσματος.