Skip to main content

Συγκέντρωση στήριξης στον Γιάννη Μπουτάρη αύριο στο δημαρχείο

Σιωπηλά και ειρηνικά συγκεντρωνόμαστε για να του δηλώσουμε με θάρρος πως είμαστε δίπλα του, αναφέρει το κάλεσμα για την αυριανή συγκέντρωση.

Μια ακόμη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Γιάννη Μπουτάρη διοργανώνεται αύριο Δευτέρα 21 Μαΐου στις 17.00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

«Ως πολίτες μιας πόλης που οφείλει να αντιδράσει στη βία, στην ανελευθερία, στον τραμπουκισμό, διοργανώνουμε συγκέντρωση συμπαράστασης στον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, στον Γιάννη Μπουτάρη», αναφέρεται στο κάλεσμα της συγκέντρωσης.

«Σιωπηλά και ειρηνικά συγκεντρωνόμαστε για να του δηλώσουμε με θάρρος πως είμαστε δίπλα του, πως είμαστε μαζί του απέναντι σε ό,τι πληγώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία, τη δημοκρατία. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Όλους όσους πιστεύετε πως αυτή η πόλη είναι πολλά περισσότερα απο εθνολαϊκιστικές άναρθρες κραυγές. Δεν θα τους χαρίσουμε την ελευθερία μας. Δεν θα τους χαρίσουμε τη δημοκρατία. Δεν θα τους χαρίσουμε τη πόλη μας. Αύριο όλοι, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης», τονίζεται στο κείμενο.

Υπενθυμίζεται ότι μία ακόμη συγκέντρυση αλληλεγγύης στον Γιάννη Μπουτάρη έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη. (Περισσότερα εδώ)