Skip to main content

Νεφώσεις και τοπικές βροχές για σήμερα σε όλη τη χώρα

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται σήμερα νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές.

Nεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στα ανατολικά και νότια. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά, τις πρωινές ώρες στις βόρειες Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη. Βαθμιαία εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν βοριάδες, με ένταση 3 με 5 μποφόρ στα δυτικά, 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά και στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ. Στην δυτική Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα φυσούν βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία θα κινηθεί 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και άνεμοι βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα ανατολικά και τα βόρεια  θα δείξει 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).