Skip to main content

Νεκρή κολυμβήτρια εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο στην Κρήτη

Το Λιμενικό Σώμα ενημερώθηκε για την ύπαρξη 55χρονης αλλοδαπής κολυμβήτριας, σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κόκκινη Άμμος.

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε χθες το απόγευμα 55χρονη αλλοδαπή κολυμβήτρια από βραχώδες σημείο της παραλίας Κόκκινη Άμμος στα Μάταλα Κρήτης.

Σύγκεκριμένα, χθες το απόγευμα ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη 55χρονης αλλοδαπής κολυμβήτριας, σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κόκκινη Άμμος στα Μάταλα Κρήτης.

Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ανωτέρω κολυμβήτρια περισυνελέγη χωρίς τις αισθήσεις της από βραχώδες σημείο της παραλίας, με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα Μάταλα, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου, ενώ η σορός της εν λόγω κολυμβήτριας πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.