Skip to main content

Νέο κάλεσμα για αντιμνημονιακή ψήφο από Τσίπρα

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Γ.Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου
Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «καταφεύγει σε κενούς περιεχομένου εκβιασμούς για πρόωρες εκλογές», καθώς και ότι «προσπαθεί να μετατρέψει τη δημοκρατία από αγαθό σε φόβητρο».

Κάλεσε ακόμη τους πολίτες να αποδοκιμάσουν το Μνημόνιο, το οποίο όπως υποστήριξε οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ του ζήτησε να μην επιλέξει στην κάλπη να συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη αλλά να αγκαλιάσει την Αριστερά.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι το κυρίαρχο δίλημμα είναι ανοχή στο Μνημόνιο ή καταδίκη του Μνημονίου, υπογραμμίζοντας πως «μόνη σωτηρία είναι η απεμπλοκή μας από το Μνημόνιο, μόνη ελπίδα η απονομιμοποίηση αυτής της πολιτικής τόσο στην κάλπη όσο και στους δρόμους».

«Ο καθένας έχει τη δύναμη στα χέρια του. Η ψήφος μας έχει δύναμη, ας μην την υποτιμήσουμε ας μην την χαραμίσουμε. Μπορεί να ανοίξει δρόμους ελπίδας», τόνισε, ενώ σε άλλο σημείο επεσήμανε ότι «χρέος της Αριστεράς να μετατρέψει την οργή σε λαϊκή παρέμβαση».