Skip to main content

Νέτο: «Σαν αδελφός μου ο Κόκε»

Με την φυγή του Σέρχιο Κόκε από τον Άρη ο Ντάρσι Νέτο έχασε έναν πολύ καλό του φίλο όπως δήλωσε.

 

Ο Ντάρσι Νέτο παρέλαβε σήμερα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής (κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου). Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη αλλά και τη φυγή του Σέρχιο Κόκε. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Το πιο σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα και όχι τόσο το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Αυτή τη στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε και στην Ξάνθη και να δούμε τις ελπίδες που έχουμε για να μπούμε στα play offs. Μένουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τη νίκη».
 
Για το γκολ που πέτυχε στην Ξάνθη στον περσινό προημιτελικό του Κυπέλλου:
 
«Όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα το ξεχάσω. Ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση, το γκολ αυτό όμως μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Ελπίζω να σκοράρω πάλι. Το σημαντικό όμως  είναι να φτάσει η ομάδα στη νίκη».
 
Για την θέση στην οποία αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό:
 
«Η θέση μου είναι δεξί μπακ. Οι ανάγκες της ομάδας όμως με οδήγησαν πιο μπροστά. Αυτό αποδίδει και φαίνεται από τις νίκες που κάνουμε. Ο προπονητής με βοηθάει πολύ. Χαίρομαι που πετυχαίνω γκολ και εύχομαι να συνεχίσω να παίζω στη θέση που είμαι τώρα».
 
Για τον Σέρχιο Κόκε:
 
«Πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα χάνει ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, εγώ προσωπικά χάνω ένα πολύ καλό φίλο. Είναι σαν αδελφός μου. Κάναμε συνέχεια παρέα, μοιραστήκαμε πολλές οικογενειακές στιγμές και ήμασταν πάντα μαζί στο ίδιο δωμάτιο. Με πήρε τηλέφωνο πριν λίγο για να με συγχαρεί. Μπήκε στις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας με την αξία του. Η έλλειψη του θα είναι αισθητή σε όλους μας».