Skip to main content

Νοκ άουτ για τρεις βδομάδες ο Καλφούντζος στον Ηρακλή

Ο Ηλίας Καλφούντζος υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση καθώς παρουσίαζε τεοχονδρινό κάταγμα στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού αστραγάλου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε πως ο Ηλίας Καλφούντζος υποβλήθηκε σήμερα (28/7) σε χειρουργική επέμβαση καθώς παρουσίαζε τεοχονδρινό κάταγμα στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού αστραγάλου.

Αναλυτικά:

«Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, από τον γιατρό της ομάδας μας, Μανώλη Παπακώστα, ο Ηλίας Καλφούντζος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρουσίαζε οστεοχονδρινό κάταγμα στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού αστραγάλου. Η συντηρητική θεραπεία που του χορηγήθηκε, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, κι έτσι, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις.

Το πρωί, ο Ηλίας Καλφούντζος υπεβλήθη σε επιτυχημένη ενδοσκοπική αφαίρεση του οστεοχονδρινού τεμαχίου. Ο χρόνος επανόδου του στις προπονήσεις του Ηρακλή, εκτιμάται στις 3 εβδομάδες.

Τις ευχές στο νεαρό ποδοσφαιριστή μετέφεραν οι συμπαίκτες του και όλο το προπονητικό τιμ, από το Καρπενήσι, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας».