Skip to main content

Update: Άνοιξε ο Περιφερειακός - Απομακρύνθηκε η νταλίκα που δίπλωσε

Νταλίκα εξετράπη της πορείας της και έκοψε στα δύο το ρεύμα προς ανατολικά, πριν την έξοδο για Πανόραμα - Άνοιξε ο περιφερειακός μετά από 2,5 ώρες.

Μετά από περίπου 2,5 ώρες αποκλεισμού, η Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης άνοιξε λίγο μετά τις 23:30, καθώς απομακρύνθηκε η νταλίκα που είχε διπλώσει περίπου στις 21:00 στο ρεύμα προς ανατολικά, πριν τον κόμβο Πανοράματος - Πυλαίας.

Ο οδηγός της νταλίκας έχασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αμάξωμα να βρεθεί κάθετα στο οδόστρωμα και να αποκλείσει εντελώς και τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας. Στο σημείο σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων από τα εκατοντάδες αυτοκίνητα, ενώ η αποσυμφόρηση έγινε με τη μέθοδο της... όπισθεν: οι εγκλωβισμένοι οδηγοί έκαναν αναστροφή, μετά από σχετική υπόδειξη της Τροχαίας, και αποχώρησαν από τον αυτοκινητόδρομο μέσω της Μαλακοπής.

Μετά τις 22:00, η Τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία, εκτρέποντάς την από την έξοδο της Μαλακοπής, μέχρι που τελικά η νταλίκα, στις 23:30, απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος.

 Οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται.

Να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη βρέχει από το πρωί, ανά διαστήματα με μεγάλη ένταση.

Πρώτη ενημέρωση: 21:23