Skip to main content

Ο αρχηγός των «Σπαρτιατών», ο Γιάννης Κόντης και δικηγόρος του Κασιδιάρη υποψήφιοι στη Θεσσαλονίκη

Δύο στελέχη του κόμματος «Έλληνες» του Κασιδιάρη που κόπηκε από τον Άρειο Πάγο συμμετέχουν στο κόμμα «Σπαρτιάτες» στις λίστες του σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης. Υποψήφιος και ο αρχηγός του συνδυασμού

Ο επικεφαλής του κόμματος «Σπαρτιάτες», δύο στελέχη του κόμματος Κασιδιάρη που δέχθηκε το μπλόκο από τον Άρειο Πάγο και ακόμη μία γυναίκα είναι υποψήφιοι βουλευτές σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος που στηρίζει ο καταδικασμένος για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης.

Συγκεκριμένα, στην Α' Θεσσαλονίκης κατεβαίνει υποψήφιος ένα όνομα γνωστό στις τάξεις των φίλων του Άρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον πρώην τεχνικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων και εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών Ιωάννη Κόντη, ο οποίος πριν την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη, είχε ανακοινωθεί ως υποψήφιος με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

Στη Β' εκλογική περιφέρεια του κόμματος «Σπαρτιάτες» υποψήφιοι είναι ο Βασίλειος Στίγκας, ο οποίος το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και ηγείται του κόμματος, ο δικηγόρος και εκ των νομικών συμβούλων του κόμματος Κασιδιάρη Πέτρος Δημητριάδης και η Ακριβή Πετροπούλου.