Skip to main content

Ο διάλογος του Σαββίδη με τον Καραμανλή για τον ΠΑΟΚ

Το... πρωτότυπο αίτημα του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού - Η... ξαφνική γραβάτα του Μπουτάρη

Μία ιδιαίτερη στιχομυθία μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στο περιθώριο της δεξίωσης για τον γάμο του υιού του, Γιώργου, «αλίευσε» η γνωστή στήλη «ΒΗΜΑτοδότης».

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή μες στη βραδιά, ο ομογενής επιχειρηματίας ζήτησε μια χάρη από τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ποια ήταν αυτή; Να τον… αφήσει να κάνει ένα από τα παιδιά του ΠΑΟΚτσή! Όσο για την απάντηση του, γνωστού για τα «παναθηναϊκά» του αισθήματα, Καραμανλή; «Σας έδωσα τη γυναίκα μου, φτάνει, όχι άλλον ΠΑΟΚτσή στην οικογένεια».

 

Μπουτάρης με γραβάτα

 

Σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη», μάλιστα, ο κ. Καραμανλής έμεινε για αρκετή ώρα απολαμβάνοντας τους ποντιακούς χορευτές, αλλά και τον Αντώνη Ρέμο και αστειευόμενος με διαφόρους που τον πλησίαζαν. Ηταν ίσως από τους λίγους που δεν φόρεσαν παπιγιόν, αλλά μόνον γραβάτα.

Ο μοναδικός που προσήλθε χωρίς γραβάτα ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος όμως στη συνέχεια από κάπου εξασφάλισε και φόρεσε μία μαύρη γραβάτα.