Skip to main content

Ο Ερντογάν «πρόδωσε» τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως ο Πορτογάλος στράικερ, μετά το διαζύγιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία

Με θέματα ποδοσφαίρου ασχολήθηκε αυτή τη φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος προέβλεψε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνέδριο στην πόλη Ενζουρούμ της Τουρκίας, προχώρησε σε μία ποδοσφαιρική αποκάλυψη και μάλιστα ιδιαίτερης σημασίας, καθώς το μέλλον του Κριστιάνο απασχολεί εδώ και καιρό τα μέσα όλου του πλανήτη. Ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως ο Πορτογάλος στράικερ, μετά το διαζύγιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Παράλληλα, σχολίασε και τη συμμετοχή του 38χρονου στο Μουντιάλ του Κατάρ λέγοντας ότι «χαράμισαν την ενέργειά του, του χάλασαν το μυαλό βάζοντάς τον να παίξει στα τελευταία 30 λεπτά των αγώνων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος «σταρ» έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.