Skip to main content

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική Ελλάδας

Αυτή ήταν η 50η συμμετοχή του πολύπειρου στόπερ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 90′

Ο Γιώργος Τζαβέλλας με συγκίνηση ενημέρωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ν. Ζηλανδία πως αυτή ήταν η τελευταία του συμμετοχή με τα «γαλανόλευκα» και ευχήθηκε η Εθνική να του κάνει δώρο την πρόκριση στο EURO.

Αυτή ήταν η 50η συμμετοχή του πολύπειρου στόπερ, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 90′ πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού τιμής ένεκεν και σημείωσε έτσι τα τελευταία του λεπτά με την Εθνική.

Το «αντίο» του 35χρονου:

«Σήμερα γέμισα, τελείωσα. Η χαρά μου θα είναι τα παιδιά να μου κάνουνε αυτό το δώρο (σ.σ.: την πρόκριση στο EURO) τον Μάρτιο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτός ο κύκλος», είπε ο Τζαβέλλας. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν την υγεία τους να είναι καλά τον Μάρτιο να πάμε εκεί και τα οφέλη θα τα βρούμε αργότερα. Δεν θα πω εμείς και ο προπονητής, θα πω εμείς, ο προπονητής, η Ομοσπονδία, να κάνουμε όλοι, ο καθένας τη ζωή του άλλου πιο εύκολη. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε κοντά στο να βρεθούμε εκεί που ήμασταν. Με ό,τι αυτό σημαίνει. Οπότε θα πρέπει να δώσουμε περισσότερη αγάπη».