Skip to main content

Ο Κασσελάκης καλεί την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε τριήμερο στις Σπέτσες

Τι αναφέρει το μήνυμα της Θεοδώρας Τζάκρη προς τους βουλευτές για «συνάντηση εργασίας» στο νησί του Αργοσαρωνικού

Κάλεσμα στο νησί των Σπετσών προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για συνάντηση εργασίας κατά το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά πληροφορίες που επικαλείται η Καθημερινή, η πρόσκληση έγινε χτες το βράδυ με email, ενώ αποστολέας ήταν η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη.

Αναλυτικά το email της Θεοδώρας Τζάκρη:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Κατά πληροφορίες, η – ασυνήθιστη – πρόσκληση Κασσελάκη έγινε δεκτή με αμηχανία από μερίδα βουλευτών, τόσο ως κίνηση, όσο και σχετικά με το ύφος του email. Εκτός των άλλων, δε, και για την αναφορά στην προετοιμασία του συνεδρίου, η οποία δεν συνδέεται με τις αρμοδιότητες της Κ.Ο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε χρονιά στο Χιούστον του Τέξας.

Επιπλέον, ανήμερα των Θεοφανίων, θα παραστεί στη Θεία λειτουργία στον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και εν συνεχεία στον καθαγιασμό των υδάτων στον Κεράτιο κόλπο