Skip to main content

Ο Μάκης Κυριζίδης ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής

Αποχωρεί ο Φώτης Θέος από την ηγεσία του Ερασιτέχνη, ενώ την Κυριακή αναμένεται να γίνουν οι αρχαιρεσίες

Την ηγεσία του ΓΣ Ηρακλής διεκδιδεί ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, μετά την αποχώρηση του Φώτη Θέου.

Ο κ. Κυριζίδης είναι και ο μόνος υποψήφιος που κατέρχεται για την προεδρία του Ηρακλή και όλα δείχνουν πως θα είναι και αυτός που θα αναλάβει την ηγεσία του Ερασιτέχνη. Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 10:00 στο Κατσάνειο γυμναστήριο.

Η ανακοίνωση από τον ΓΣ Ηρακλής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Γυμναστικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Ηρακλής 1908 ορίζει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 19 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει ώρα 10:00 στο Κατσάνειο γυμναστήριο, με την παρακάτω ημερήσια διάταξη:

1. Εκλογή Προέδρου και γραμματέα γενικής συνέλευσης.

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Εκλογή 2 μελών (και 2 αναπληρωματικών) Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές νέου Δ.Σ.

4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα απ’ τις 12:00 ως τις 20:00. Η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, όταν παρίσταται το ήμισυ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών (½). Αν δεν επιτευχθεί απαρτία, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, μια ώρα αργότερα (19/11/2023 11:00), με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, οπότε βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει έγκυρα ανεξαρτήτως του αριθμού των παρισταμένων μελών.

Η ταυτοποίηση των μελών που παρίστανται στη Γενική Συνέλευση και έχουν δικαίωμα ψήφου, γίνεται με την υπογραφή αυτών στο ειδικό βιβλίο και στο οποίο υπογράφουν κατά την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση.

Ανακοινώνονται οι παρακάτω υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες του συλλόγου:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΚΥΡΙΖΙΔΗΣ ΕΦΡΑΙΜ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ
ΒΑΖΑΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΒΑΝΤΣΙΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΓΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ
ΔΙΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΖΑΓΚΟΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΑΛΛΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΣΘΑΝΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΝΑΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΑΤΕΛΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΕΡΕΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΥΡΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΕΗΣ-ΣΙΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ ΜΑΓΔΑ
ΧΑΤΖΗΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:
ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ
ΤΣΙΝΤΖΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Φώτης Θέος: Αποχωρώ υπερήφανος και δικαιωμένος για ό,τι πέτυχα

Σε απολογιστική δήλωση προχώρησε ο απερχόμενος πρόεδρος Φώτης Θέος, με ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Με τους συνεργάτες μου, δώσαμε το "φιλί της ζωής" στον αγαπημένο μου Σύλλογο, όταν άπαντες του είχαν γυρίσει την πλάτη και για αυτό μπορώ να είμαι υπερήφανος και να κοιτάζω όλους τους Ηρακλειδείς στα μάτια… Αποχωρώ, λοιπόν, με τον Ηρακλή – όπως πάντα – στη ψυχή, στην καρδιά και στο μυαλό μου, ευχόμενος εκ βάθους ψυχής τα καλύτερα για τη διοίκηση, η οποία θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φώτη Θέου:

“Μετά από μία μακρά και επίπονη προσπάθεια, έφτασε η ώρα της αποχώρησης από τη διοίκηση του Συλλόγου, με τον οποίο έχω συνδέσει ολόκληρη τη ζωή και την ύπαρξή μου.
Ο αποχωρισμός μου αφήνει τη γεύση της υπερηφάνειας και της καθαρής συνείδησης, του ανθρώπου, ο οποίος γνωρίζει ότι προσέφερε περισσότερα ακόμη και από ό,τι η ίδια η λογική θα μπορούσε να ορίσει…
Διότι ανέλαβα τον Σύλλογο καθημαγμένο, διαλυμένο από όλες τις απόψεις, ναυαγισμένο σε έναν ωκεανό ανυπέρβλητων χρεών και όταν κανείς δεν ήταν εκεί για να βοηθήσει και να υποστηρίξει μία νέα προσπάθεια, η οποία φάνταζε – εκ των προτέρων και με βάση τη λογική – αδιέξοδη…
Κι όμως, μέσα από σκληρή προσπάθεια και συντονισμένο έργο, επέτυχα αυτό, το οποίο όλοι θεώρησαν ως ένα θαύμα και ήταν θαύμα, το να αποκτήσουμε ως Σύλλογος νέα ζωή, νέα πνοή, μέσω της επανεκκίνησης υπό νέο ΑΦΜ.
Έχτισα με μεράκι, αγάπη, πίστη και αισιοδοξία επάνω στα ερείπια της καταστροφής και με την πολύτιμη συμπαράσταση των συνεργατών μου – για τους οποίους είμαι ευγνώμων – αναστηλώσαμε τον Σύλλογο από τα υπόγεια της καταστροφής, όπως ήταν όταν τον παραλάβαμε, φτάνοντάς τον, τουλάχιστον, στις πεδιάδες της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας, έχοντας εγγράψει στο μητρώο όλα τα Τμήματα του Ερασιτέχνη, με την συνεπακόλουθη αθλητική αναγνώριση, ως προίκα για τη διάδοχη διοικητική κατάσταση.
Έδωσα μάχες για τον Γυμναστικό Σύλλογο, διότι χωρίς τη «μητέρα του Συλλόγου» σε στιβαρή και δυναμική συνθήκη, κανένας επενδυτής δεν επρόκειτο ποτέ να προσεγγίσει και να ενδιαφερθεί για τα μεγάλα Τμήματά μας, όπως του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, ούτε το όνειρο γενεών και γενεών Ηρακλειδέων για το δικό μας γήπεδο θα είχε προοπτική υλοποίησης…
Με τους συνεργάτες μου, δώσαμε το «φιλί της ζωής» στον αγαπημένο μου Σύλλογο, όταν άπαντες του είχαν γυρίσει την πλάτη και για αυτό μπορώ να είμαι υπερήφανος και να κοιτάζω όλους τους Ηρακλειδείς στα μάτια…
Αποχωρώ, λοιπόν, με τον Ηρακλή – όπως πάντα – στη ψυχή, στην καρδιά και στο μυαλό μου, ευχόμενος εκ βάθους ψυχής τα καλύτερα για τη διοίκηση, η οποία θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα.
Αποχωρώ, λοιπόν, υπερήφανος και δικαιωμένος για ό,τι πέτυχα και νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα να αισθάνομαι έτσι…
Χίλια Χρόνια Ηρακλής