Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για τον Ολλανδό Χάτεμπουρ της Αταλάντα (video)

Την περίπτωση του διεθνή Ολλανδού δεξιού μπακ, φευγάτου από την Αταλάντα, Χανς Χάτεμπουρ, φαίνεται να... σκαλίζει ο ΠΑΟΚ εν όψει Ιανουαρίου

Η εντυπωσιακή επικράτηση στη Φρανκφούρτη και η εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο του Conference League με τη συνεπαγόμενη απ’ ευθείας πρόκριση στην τελική 16αδα του θεσμού, δεν αλλάζει τις προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ εν όψει Ιανουαρίου.

Μόνο, πιθανώς, βελτιώνει το επίπεδο των αναζητήσεων και ενδεχομένως, μπορεί να ανεβάσει και τον πήχη των φιλοδοξιών των επιτελών του «δικέφαλου». Βασική και επιβεβαιωμένη στόχευση μέσω των ρεπορτάζ των προηγούμενων εβδομάδων αυτή για έναν δεξιό μπακ, με τον Γουίλιαμ της Κρουζέιρο να αποτελεί μια από τις εξεταζόμενες επιλογές. Περίπτωση φαινομενικά εφικτή και στα μέτρα των «ασπρόμαυρων» μιας και το συμβόλαιο του 28χρονου Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Δεν είναι η μόνη όμως. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το SPORT24, ο ΠΑΟΚ ασχολείται και με τον ακραίο αμυντικό της Αταλάντα, Χανς Χατέμπουρ, περίπτωση αυξημένης δυσκολίας σε σχέση με τον Γουίλιαμ. Πρόκειται για 13 φορές διεθνή Ολλανδό (σ.σ. τελευταία στις 14 Ιουνίου 2022), ο οποίος όμως έχει χάσει τη θέση του στο rotation των «μπεργκαμάνσκι» (σ.σ. αγωνίστηκε χτες στη φιλοξενία της Αταλάντα λόγω του τραυματισμού του βασικού Τζαπακόστα) και συνεπώς είναι φευγάτος από το «Ατζούρι ντ’ Ιτάλια» ύστερα από επταετή θητεία εκεί.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα του

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, δεν θα ανανεωθεί, γι’ αυτό και εν γνώσει του ιταλικού συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης, ιδανικά για τον ίδιο – και χωρίς την αντίρρηση της Αταλάντα - από τον προσεχή Ιανουάριο, διαθέτοντας προφανώς βιογραφικό που του επιτρέπει να εξετάσει επιλογές κορυφαίου επιπέδου.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα του και διεκδικεί τις πιθανότητές του για να τον δελεάσει, διερευνώντας προθέσεις και βάζοντας στο τραπέζι πέραν από την προοπτική της άμεσης συνεργασίας και την εναλλακτική μιας συμφωνίας για το καλοκαίρι (αν και ξεκάθαρα η προτεραιότητα είναι για τώρα).

Επιλογή, ανεξαρτήτως κατάληξης και έκβασης μιας και δεδομένα πρόκειται για μία από το (όπως έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε) «πάνω ράφι», σίγουρα ενδεικτική των προθέσεων των επιτελών του «δικέφαλου» για την προσπάθεια ενίσχυσης που θα γίνει τον Ιανουάριο.

 

Πηγή: Sport24.gr