Skip to main content

Ο Υποστράτηγος Γιώργος Τζήμας νέος Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Δηλώνει πως θα είναι «αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων του, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών»

Στον βαθμό του υποστράτηγου προήχθη ο Γιώργος Τζήμας και μετά τις τελευταίες κρίσεις στην ΕΛΑΣ αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Έως σήμερα βρισκόταν στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Τζήμας ευχαρίστησε «τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη αναθέτοντάς του θέσεις ευθύνης».

«Αποχωρώντας, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες των έξι Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, νιώθω ολόψυχα την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους για την άψογη συνεργασία μας, τη βοήθεια προς το πρόσωπό μου, αλλά και γενικά προς τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και ιδίως για την κατανόηση και τη συνδρομή που μας παρείχαν στο έργο μας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε», αναφέρει ο κ. Τζήμας.

Εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό όλων των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, «για την αμέριστη στήριξή του, τη σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του προς την κοινωνία».

«Το έργο που επιτελέσαμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά τους», τονίζει.

Ο κ. Τζήμας στη δήλωσή του διαβεβαιώνει ότι και από τη νέα του θέση ως Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να είναι «αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων του, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».