Skip to main content

Οι Πυξ Λαξ στο Φεστιβάλ Θάλασσας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Οι θρυλικοί πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, θα ζωντανέψουν τις παρέες και θα βάλουν φωτιά στα συναισθήματα

Στο Φεστιβάλ Θάλασσας, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, θα συμμετάσχουν στις 6 Αυγούστου οι Πυξ Λαξ.

Οι θρυλικοί πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, θα ζωντανέψουν τις παρέες και θα βάλουν φωτιά στα συναισθήματα.

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις παλιές και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να δίνουν συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δεν χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

Με τη νέα τους περιοδεία, οι Πυξ Λαξ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μία αξέχαστη μουσική βραδιά.

Ώρα έναρξης: 21:30

Προπώληση: Viva.gr & Βιβλιοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΟΥ & Πρακτορείο Τύπου Κεντρικής Πλατεία Νέων Μουδανιών