Skip to main content

Οικογενειακή τραγωδία στη Σαντορίνη – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο πατέρας και γιος

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με διερχόμενο Van με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινόντων του Ι.Χ.

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο νέα άτομα σημειώθηκε χτες το βράδυ στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο χωριό Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr και με όσα έγιναν γνωστά, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην περιφ. οδό Ακρωτηρίου – Μεγαλοχωρίου, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με διερχόμενο Van με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θανάσιμο τραυματισμό των δύο επιβαινόντων του ΙΧ.

Το νησί της Σαντορίνης, είναι για μία ακόμα φορά συγκλονισμένο, καθώς δύο ακόμα νέοι άνθρωποι χάνονται στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά όμως μιλάμε για μια οικογενειακή τραγωδία, αφού τα θύματα είναι πατέρας και υιός, 46 ετών και 17 ετών, από το Εμπορείο της Σαντορίνης, ενώ τραυματισμένος είναι ο οδηγός του Van.

Στο σημείο έφτασε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού, με τον διοικητή τους, οι οποίοι αντίκρισαν το σοκαριστικό τροχαίο, ενώ τους  απεγκλώβισαν με την χρήση διασωστικής σειράς και τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ όπου τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.