Skip to main content

Ολυμπιακή μέρα στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στο Πήλιο

Με μεγάλη επιτυχία και άψογη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε η Ολυμπιακή ημέρα, η οποία είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ολυμπιακής Επιτροπής

Η καρδιά του αθλητισμού χτύπησε την Κυριακή 1 Ιουλίου στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ στον Αϊ Γιάννη Πηλίου, την πρώτη και μακροβιότερη κατασκήνωση στην Ελλάδα, η οποία μετράει 94 χρόνια ζωής.

Με μεγάλη επιτυχία και άψογη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε η Ολυμπιακή ημέρα, η οποία είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στα πλαίσια των εορτασμών των 70 χρονών ζωής του θεσμού της Ολυμπιακής ημέρας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος ξεκίνησε την πλούσια αθλητική καριέρα του ως αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Χ.Α.Ν.Θ., ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας και του Πεκίνου Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η διευθύντρια του Ολυμπιακού μουσείου Θεσσαλονίκης Κυριακή Ουδατζή οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και εξήραν την κατασκήνωση για την οργάνωση, την όμορφη εικόνα των αγώνων καθώς και την συνεισφορά της Χ.Α.Ν. στον αθλητισμό και την νεολαία.

Περισσότερα : http://www.ymca.gr/news/2745