Skip to main content

Παγετός και σήμερα στην περιφερειακή οδό

Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν και σήμερα στην περιφερειακή οδό από τον κόμβο Νεαπόλεως, λόγω παγετού στο οδόστρωμα. Αλαλούμ με τις υπηρεσίες για ρίψη αλατιού. Τους αρμόδιους θα ενημερώσει για

Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώθηκαν και σήμερα στην περιφερειακή οδό από τον κόμβο Νεαπόλεως και έως Παπαγεωργίου, στο ρεύμα προς δυτικά, λόγω παγετού στο οδόστρωμα. Η τροχαία συνιστά στους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή. Ήδη στο σημείο από την πορεία τους και έπεσαν στις μπαριέρες.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τα ξημερώματα, ωστόσο, αν και η Άμεση Δράση ενημερώσε την ΔΕΣΕ (υπηρεσία για συντήρηση των δρόμων), ο υπάλληλος που ήταν βάρδια, τους ενημέρωσε ότι πιάνουν δουλειά στις 7.00. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές ώρες αργότερα να πάει η αμόδια υπηρεσία στο σημείο και να ρίξει αλάτι.

Από την πλευρά του πάντως ο Διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης πρόκειται σήμερα να ενημερώσει όλους τους αρμόδιους για το ζήτημα. Σημειώνεται ότι το ίδιο σκηνικό με προβλήματα λόγω παγετού είχε σημειωθεί στην περιφερειακή οδό και την περασμένη Δευτέρα.