Skip to main content

Πανελλαδικές 2023: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Oι υποψήφιοι λαμβάνουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (https://results.it.minedu.gov.gr) οι βαθμολογίες των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, καθώς και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Τέλος, στην ιστοσελίδα του υπουργείου ανακοινώνονται στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στα ειδικά και μουσικά μαθήματα καθώς και στις πρακτικές δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023. Τα στατιστικά στοιχεία βοηθούν στην απόκτηση μιας γενικής εικόνας για τις επιδόσεις των υποψηφίων στα μαθήματα και την εξαγωγή συμπερασμάτων για τυχόν κενές θέσεις σε χαμηλόβαθμος ξενόγλωσσες φιλολογίες.