Skip to main content

ΠΑΟΚ: Χωρίς Άλεν - Γκιουβέν στη Θεσσαλονίκη η Καρσίγιακα

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί», δήλωσε ο κόουτς Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της Καρσίγιακα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του Basketball Champions League (6/3, 19:30).

Οι Τούρκοι έφτασαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 9:00 μέσω Κωνσταντινούπολης και η προπόνησή τους ξεκίνησε στις 19:00 στο «PAOK Sports Arena».

Λίγο μετά την άφιξη της τουρκικής ομάδας, ο προπονητής Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Η Καρσίγιακα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Μπριόν Άλεν και Εγκεμέν Γκιουβέν, προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, καθώς έχασε στην έδρα της από την Νταρουσάφακα με 71-93 για την 19η αγωνιστική. Μετά από αυτή την ήττα, το ρεκόρ της αντιπάλου του «Δικεφάλου» έπεσε στο 6-13 και έτσι η ομάδα του Τριφούνοβιτς έπεσε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.