Skip to main content

ΠΑΟΚ: Έτοιμοι για την κατάκτηση της κούπας δηλώνουν Ρίτσι - Τερζής

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» αλλά και ο έμπειρος πασαδόρος δήλωσαν πεπεισμένοι πως η ομάδα θα δώσει τα πάντα ώστε να κατακτήσει το κύπελλο βόλεϊ

Την πεποίθησή τους πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πάντα ώστε να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος βόλεϊ εξέφρασαν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final Four που ξεκινά αύριο στη Ρόδο οι Ντανιέλε Ρίτσι και Θάνος Τερζής.

Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός προπονητής του «Δικεφάλου» ανέφερε:

«Είμαι ευχαριστημένος που είμαστε εδώ γιατί είναι σαν το σπίτι μου. Όλοι εδώ που είναι κοντά μου δούλεψαν εξαιρετικά και για αυτό νιώθω έτσι. Αυτό που εκπροσωπούμε σαν σύλλογος είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον που συμμετέχουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδoς. Ελπίζω σαν ομάδα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, θα είναι ακόμα καλύτερα αν κατακτήσουμε και το τρόπαιο.

Γύρισα στην Ελλάδα και τώρα ζω ακόμα ένα Final Four. Θυμάμαι τότε υπήρχαν πάνω από 15000 χιλιάδες κόσμο και έτσι εύχομαι να είναι και αύριο. Σίγουρα αυτοί που το διοργάνωσαν έκαναν απόλυτα καλή δουλειά».

Για το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν χρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό: «Προτιμώ να μην πω κάτι. Είμαστε εδώ μόνο για να παίξουμε καλά. Ελπίζω οτι αύριο θα είμαστε σε καλή κατάσταση για τη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά και πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα πετύχουμε τον σκοπό μας. Εκτός από τον Ολυμπιακό φυσικά σεβόμαστε και τις υπόλοιπες ομάδες».

Από τη μεριά του, ο έμπειρος πασαρόδος των «ασπρόμαυρων» ανέφερε: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Το γήπεδο όντως είναι εντυπωσιακό. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας για να περάσουμε στον τελικό. Τα παιδιά που ήταν πέρυσι, αλλά και αυτοί που ήρθαν φέτος θα δώσουν το 100%».