Skip to main content

ΠΑΟΚ: Το χιουμοριστικό βίντεο για τα Χριστούγεννα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση - «Κόψτε τις γαλοπούλες, θέλουμε μεταγραφές»

To φετινό «Xmas Project Part 7: The Orchestra», που έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν όψει των εορτών, έρχεται την παραμονή των Χριστουγέννων

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρωταγωνιστεί στο φετινό χριστουγεννιάτικο βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Γνωστός για τα συναισθήματά του για την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο αγαπημένος τηλεοπτικός και θεατρικός ηθοποιός εμφανίζεται ως διευθυντής του «Μακεδονία Παλλάς», ο οποίος δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον «πρόεδρο» (σ.σ. ως γνωστόν, το ξενοδοχείο, όπως και ο ΠΑΟΚ, ανήκει στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη).

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, ο Σκιαδαρέσης περιγράφει στον «πρόεδρο» τις πυρετώδεις και πολυδάπανες προετοιμασίες για το ρεβεγιόν, περιγράφοντας ακόμα και το ότι χρησιμοποιήθηκε ένα... κοπάδι γαλοπούλες για το εορταστικό μενού. Γρήγορα όμως ο ενθουσιασμός του μετριάζεται, καθώς η φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον καλεί να περικόψει τα έξοδα, καθώς ο ΠΑΟΚ χρειάζεται... μεταγραφές.

Σημειώνεται στο «Xmas Project Part 7: The Orchestra» γυρίστηκε στο «Μακεδονία Παλλάς» και συμμετείχαν, εκτός από τον Σκιαδαρέση, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, οι στενοί συνεργάτες του και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.